Paçanga Böreği

| 1/29/2015


kıymalı paçanga böreği
Paçanga Böreği

Malzemeler;
  • Kıyma 
  • Kaşar
  • Sıvıyağ
  • Galeta unu 
  • 2 tane yumurta 
  • Yufka 

Hazırlanışı;
  • Kıymayı kavuruyoruz isterseniz kendi yağında isterseniz 1 yk sıvı yağ koyabilirsiniz.
  • Yufkamızı önce dörde sonra sekize bölüp üçgen yapıyoruz.
  • Bir tane üçgen yufkamızın geniş tarafına kavurduğumuz kıymadan koyup üzerine kaşar ekleyip sarıyoruz .
  • Yufkalarımızın hepsini sardıktan sonra 2 tane çırpılmış yumurtaya batırıp heryerini ıslatıyoruz sonra galeta ununa buluyoruz.
  • Teflon tavada az sıvı yağda iki tarafını eşit kızartıyoruz 
  • Kağıt havlu üzerinde bekletip fazla yağını çekmesini sağlayabilirsiniz ..

Afiyet olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder

Her Türlü Yorumda Bulunabilirsiniz. Yorumlarınız İçin Teşekkürler...

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Bizim Ev Yemeklerimiz - All Rights Reserved
Template Created by .. Published by ..
Proudly powered by Blogger