Cezerye

| 12/30/2014

cezerye nasıl yapılır
cezerye tarifi

sevgili arkadaşımız HAVVA DAĞLAROĞLU' a bu güzel tarifi için çok teşkkürler....

MALZEMELER;

  • 1 paket petibör ( kakaolu )
  • 1 sb ceviz ( rondodan çekilmiş yada elinizlede kırabilirsiniz )
  • 4 tane havuç
  • 1 sb toz şeker
  • 1 yk margarin 
  • 1 paket vanilya
  • hindistan cevizi
  • Havuçlu da yapabilirsiniz

YAPILIŞI;

**havucu rendeleyip toz şeker ile pişiriyoruz.
**pişince altını kapatıp margarini koyuyoruz karıştırıyoruz.
**ceviz vanilya ve petibörü kıvamına göre ekliyoruz.
**hepsini karıştırıp buzdolabında 2 saat bekletiyoruz
**elimizle yuvarlak yapıp hindistan cevizine buluyoruz
**bir gece buzdolabında bekletip servis ediyoruz ..afiyet olsun
 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Bizim Ev Yemeklerimiz - All Rights Reserved
Template Created by .. Published by ..
Proudly powered by Blogger