Gül Tatlısı

| 2/03/2015


Gül Tatlısı
Gül Tatlısı

bu güzel tarifi bizimle paylaştığı için ARZU CEYHAN' a çok tşkler...


Hazırlanışı;

  • Hazır baklava hamurun u güzelce birbirinden ayırıyoruz üzerini bezle örtün kurumasın.
  • 2 şer tane yufka alıp tere yağıyla yağlıyoruz (tere yağını eritip yağlıyoruz , miktarı 250 gr ) yağdan sonra üzerine ceviz serpiştirip şiş yardımıyla sarıyoruz ucundan kıvırıp şekil veriyoruz tepsiye diziyoruz ve üzerine tekrar tereyağı döküp tepsiye diziyoruz çıktıktan sonra iyice soğutup şerbetleyin
  • Şerbetiniz de soğuk olursa tatlınız çıtır olur şerbet ılık olursa tatlı yumuşak olur. Arzunuza göre. 



Afiyet Olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder

Her Türlü Yorumda Bulunabilirsiniz. Yorumlarınız İçin Teşekkürler...

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Bizim Ev Yemeklerimiz - All Rights Reserved
Template Created by .. Published by ..
Proudly powered by Blogger