![]() |
Gül Tatlısı |
bu güzel tarifi bizimle paylaştığı için ARZU CEYHAN' a çok tşkler...
Hazırlanışı;
- Hazır baklava hamurun u güzelce birbirinden ayırıyoruz üzerini bezle örtün kurumasın.
- 2 şer tane yufka alıp tere yağıyla yağlıyoruz (tere yağını eritip yağlıyoruz , miktarı 250 gr ) yağdan sonra üzerine ceviz serpiştirip şiş yardımıyla sarıyoruz ucundan kıvırıp şekil veriyoruz tepsiye diziyoruz ve üzerine tekrar tereyağı döküp tepsiye diziyoruz çıktıktan sonra iyice soğutup şerbetleyin
- Şerbetiniz de soğuk olursa tatlınız çıtır olur şerbet ılık olursa tatlı yumuşak olur. Arzunuza göre.
Afiyet Olsun...
0 yorum:
Yorum Gönder
Her Türlü Yorumda Bulunabilirsiniz. Yorumlarınız İçin Teşekkürler...